Нормално е.Нали затова са тези перки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеВъпроса ми е нормално ли е толкова на често да върти, защото започнах да си мисля, че термостата не отваря изцяло и не минава достатъчно вода през радиатора, явно е нормално, на никой от моите приятели не им върти толкова често перките.
Нискокачествените датчици работят по-продължително време, защото имат по-голям хистерезис. Тоест по-голям диапазон. Виждал съм екземпляри, които играят цели десет градуса, а това са удари по мотора!Last edited by tonov; d.m.y г., 23:05.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеМоята 146-ца е есента на 98 г. и е с кора. От краищата тръгна лесно да се сваля, но към центъра е залепена и ще трябва с някакъв нож да я разлепя, за да не се пречупи.
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеНа моя беше увиснал до половината, почнах да го свалям да го оправя, кошмар е свалянeто, залепен е директно за ламарината и се огъва като опъваш и са съм без тапицерия и канти като затворя вратата
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеВъпроса ми е нормално ли е толкова на често да върти, защото започнах да си мисля, че термостата не отваря изцяло и не минава достатъчно вода през радиатора, явно е нормално, на никой от моите приятели не им върти толкова често перките.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеЗначи ще е голям филм свалянето...Все повече си мисля да се иде до един тапицер, щото просто нямам време да се мъча да го свалям един ден тва и после да качвам друг.
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеКолеги защо ми върти перките през 1 мин. за около 10-тина сек., но въпреки всичко не пада температурата, започва да пада чак когато излезна на равно и се движа около 5 минути с постоянна, като спра на място пак започва редовно да ги върти, но не изстива, върти ми само първа степен на 92 градуса. ? Благодаря предварително.
Според мен, всичко си е в реда на нещата.
Никога не е излишно да почистиш питата на радиатора, ако не си го правил скоро. Това със сигурност ще донесе само полза.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЩом перките се пускат и кратко време след това спират, означава, че все пак температурата пада заради тях, макар и това да не се вижда отчетливо на индикацията.
Според мен, всичко си е в реда на нещата.
Никога не е излишно да почистиш питата на радиатора, ако не си го правил скоро. Това със сигурност ще донесе само полза.
Comment
-
От мен един съвет. Вземи каквото пише в каталога и не се занимавай с глупости. Аз се опитах да спестя 80 лв. и дадох 170 лв за дензо. Една година по-късно вече са за смяна.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment